На волейбольних майданчиках бази відпочинку "Кристал" в Залізному Порту З 22 по 27 серпня пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу "Чорноморська чайка" серед дівчат 2005/2006 і 2008/2009 років народження. Кам`янське було представлене двома командами ДЮСШ № 2 (тренер Віталій Михайлович Серьогін).

"Більшість наших дітей брали участь в таких змаганнях вперше, - розповідає тренер В.Серьогін. - Серед команд суперників були два спортінтернати (Харків, Дніпро), два спортивних ліцеї (Білоцерківський і Запорізький), а також команди обласних центрів Запоріжжя, Полтави, Сум. У старшій віковій категорії виступили 8 команд. Наш колектив зумів виграти по одній партії у кожного з суперників, посівши при цьому підсумкове четверте місце".

Друга команда грала в молодшій віковій категорії, де суперниками були ще 11 команд. "Ми поїхали на перспективу, - продовжує Віталій Михайлович. - Наші дівчата були на два роки молодші інших суперниць в цій групі. По ходу змагань ми виграли три гри і, в підсумку, посіли п`яте місце, що зовсім непогано, враховуючи різницю у віці. Молодші теж дали всім бій. Ця поїздка запам'ятається всім дітям. У ній були і ігри, і море, і пляж, і багаття, і дельфіни, і медузи, нові знайомства та нові друзі. Хочеться сказати велике спасибі депутату міської ради Костянтину Саусь за допомогу в організації поїздки та активного відпочинку для наших дітей, дітей Кам'янського!"