Мустанг047661161992262280 n

 

24 червня, у Криничках (Дніпропетровщина) відбувся обласний турнір з волейболу "Незламний народ – незламної країни". Серед восьми колективів, Кам`янська команда "Мустанг" посіла друге місце

В змаганнях, присвячених Героям-захисникам України та з нагоди 27-ї річниці Конституції України прийняли участь вісім чоловічих команд різних вікових груп (від молоді до ветеранів) з Дніпропетровської області. Кам`янське представляли команди "Мустанг", "Позитив" та "Скаді" (ліцей № 35). На двох локаціях (шкільний спортзал та піщаний майданчик біля ставка) спочатку були зіграні кругові ігри в двох групах: "А" - "Мустанг", Кринички, ДЮСШ (Тернівка), Вільногірськ/Верхівцеве; "Б" - "Позитив", "Скаді", Маломихайлівка (молодіжка), Поліція (Кринички). Після групових змагань команди посіли такі місця:

Група "А"

1 - "Мустанг"
2 - ДЮСШ
3 - Вільногірськ/Верхівцеве
4 - Кринички

Група "Б"

1 - Маломихайлівка
2 - "Позитив"
3 - Поліція
4 -"Скаді" 

У суперфіналі зіграли команди, які посіли в групах два перші місця. В результаті визначився квартет переможця і призерів. Цього разу молодість взяла верх над досвідом. Перше і третє місця відповідно дісталися молодіжним командам Маломихайлівки і Тернівки. Кам`янські "Мустанг" та "Позитив" стали другою і четвертою командами на турнірі. Разом з капітаном "Мустанга" Володимиром Молдовяном срібними медалями були нагороджені Олег Тургеля, Павло Васильченко, Олег Безус, Геннадій Оніпко, Владислав Корнієнко, Олексій Мешковський, Олег Кизь. А кращий волейболіст команди В.Корнієнко отримав ще й подарунок від НОК України в Дніпропетровській області - наколінники.

ПРИЗЕРИ ТУРНІРУ

1 - Маломихайлівка
2 - ВК "Мустанг" (Кам'янське)
3 - ДЮСШ (Тернівка)
4 - "Позитив" (Кам'янське)

"Запеклі спортивні баталії, організація на вищому рівні, нагородження команд та кращих гравців, смачний плов від господарів, водні процедури у ставку після змагань, тощо ... Велика подяка організаторам за це свято спорту - начальнику Кам`янської районної військової адміністрації Олегу Гапічу, голові Криничанської селищної ради Юрію Балюку, НОК України в Дніпропетровській області та президентці Дніпропетровської обласної громадської організації "Федерація волейболу Дніпропетровської області" майстрині спорту міжнародного класу Марії Александровій", - говорить Володимир Молдовян.

Текст Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=6438812219532647&set=pcb.1914628602237398