Завершився чемпіонат Кам`янського з футзалу в Лізі "В".

На майданчику СК "Прометей" 11 лютого, відбулися матчі чемпіонату Кам`янського "В єдності наша сила!" сезону 2022/2023 років між командами виробничих підприємств та аматорських колективів.

Гра між командами "Самсон" і ГЕС завершилася внічию 3:3. Взагалі, будь-який рахунок в цьому матчі вже нічого не вирішував, так як "Самсон" за тур до завершення чемпіонату забезпечив собі друге місце. Нагороджуючи призерів, голова Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк привітав футболістів і повідомив, що вже в найближчий час стартує інший турнір. Тому, вони не повинні розслаблятися, а готуватися до підкорення нових спортивних вершин. Разом з капітаном команди "Самсон" Іваном Новиковим і голкіпером Максимом Немитих, срібні медалі отримали Іван Самсонюк, Дмитро Хворостян, Олександр Герасименко, Юрій Гаєнець, Кирило Зленко, Андрій Єрмаков, Богдан Фатєєв, Олександр Кролевцов. Кращим гравецем команди було признано Івана Новикова, якому Е.Коряк вручив приз.

Гравці команди "Самсон" представляють Луганщину. Капітан команди Іван Новиков сказав, що їм подобається Кам`янське, його мешканці, а також позитивно відзначив розвиток спорту в нашому місті. "Ми всі переселенці з Сєверодонецька. Наша прокуратура, яку представляє команда "Самсон", минулого року повним складом переїхала в Кам`янське, - пояснює Іван Новиков. - Команда була організована в 2017 році. Свою назву отримала від прізвища президента команди Івана Самсонюка. У нас є свій логотип, який використовуємо на футбольній формі. Тренуємося майже щодня в цьому залі, де проходить чемпіонат".

 

 

В наступному матчі грали команди "Арсенал" і ЛФК. Матч ніс в собі інтригу. У випадку поразки "арсенальців" могла бути ситуація, коли на третє місце могли претендувати декілька колективів. Та дива не трапилося. З рахунком 11:4 (6:1) перемогли представники військкомату міста. Футболісти отримали бронзові медалі, а кращий гравець Сергій Оленіченко був відзначений призом.

Інші результати суботи

"БАМ Сіті" – "Альянс" "В" 2:8
"Дніпровські вовки-2" - "Камет Сталь" "Б" 5:1
"Дніпровські вовки" - "Спортинг" "А" 2:9
"Баглій" - "Вогнеборець" "Б" 3:4

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.
Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=181626541228550&set=a.181628511228353