Другий рік поспіль в Кам`янському проводиться футбольний турнір, присвячений Дню Конституції, і вдруге його виграє команда з Петриківки.

В нинішньому році змагання були приурочені ще й до Дня поліції та Дня молоді. А ще розширилося і турнірне представництво. Вперше на смарагдовому газоні спортивного комплексу "Надія" свої сили випробувала міська команда рятувальників. І її дебют виявився вдалим - третє місце. Рятувальники обійшли футболістів муніципальної гвардії Кам`янського.

Фінал, в якому зустрічалися команди РВВС (Петриківка) і відділення поліції Дніпровського району, виявився не тільки дуже гострим, а й напрочуд видовищним. Особливо порадували вболівальників забиті голи. Першими рахунок відкрили кам`янчани. Відзначився Олександр Домнішев. Він пробив здалеку, м`яч потрапив в штангу і затріпотів у сітці воріт. Але вже незабаром гості відповіли влучним ударом Владислава Чорного. Після перерви, петриківці ще тричі посилали м`яча у ворота суперника. Голи на свій рахунок записали Дмитро Коломоєць і двічі Олег Накадюк. Особливо шикарним ударом відзначилися Олег, який метрів з тридцяти послав шкіряну кулю прямісінько в "дев`ятку". Остаточний результат 4:1 на користь Петриківки.

По закінченнь гри організатори турніру президент Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк і голова молодіжної ради міста Владислава Калиниченко, вручили усім гравцям команд-призерів медалі (різного ґатунку), грамоти, а капітану команди-переможниці Павлу Коваленко ще й красень-кубок. Індивідуальні призи отримали Роман Калюга (Петриківка), як кращий голкіпер і Дмитро Бабич (Дніпровське ВП) - кращий гравець.

 


СКЛАД КОМАНДИ РВВС (ПЕТРИКІВКА)

Роман Калюга (воротар)
Павло Коваленко (капітан)
Сергій Лисуненко
Андрій Денисенко
Роман Гусар
Володимир Миргородський
Олександр Сахно
Владислав Чорний
Дмитро Коломоєць
Олексій Гречанов
Євген Білий
Денис Накадюк

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/profile.php?id=100004468564444&lst=100004468564444%3A100004468564444%3A1593172218&sk=photos