20230916 165419

 

Кам`янське сьогодні відсвяткувало свій 273-й день народження. У всіх районах міста проходили культурно-спортивні заходи. Апофеозом спортивних змагань став календарний матч Кубку міста з футболу серед команд 2008/2009 років народження. На лівобережному стадіоні "Надія" зустрічалися "АФК" і "Надія".

З першої до останньої хвилини матчу підопічні тренера Д.Лоіка мали тотальну перевагу над суперником. За всю гру вихованці В.Палійчука змогли нанести в сторону воріт "Надії" всього кілька ударів. На переву команди пішли за рахунку 3:0. М`ячі записали на свій рахунок Данило Антоненко (2) і Ярослав Шварц. Не змінилася ігрова картина і в другому таймі. Ще двома голами відзначився Данило Гармаш. Особливо глядачів потішив останній м`яч. Данило пройшовши по лівому флангу, з госторого кута з-за меж штрафного майданчика послав шкіряну кулю свічкою дуже високо. Голкіпер задкував назад, а м`яч парашутом опустився йому за "комірець" в правий дальній кут. Отож, остаточний рахунок 5:0 на користь "Надії".

В перерві футбольної зустрічі відбулася приємна церемонія нагородження призерів змагань на спортивних тренажерах. Вітаючи з днем народження Кам`янського, міський голова Андрій Білоусов подякував Збройні Сили України за надану змогу нам мирно жити і працювати, займатися спортом і творчістю. "Бажаю кожному щастя, здоров`я, добробуту, спортивних перемог. Дуже важливо, що ви займаєтесь спортом. А спорт виховує справжніх захисників країни. Нехай здійснюються всі ваші мрії", - сказав А.Білоусов.

Сьогодні у спортсменів та прихильників здорового способу життя була можливість показати себе у спортивному двоборстві (підтягуванні на турніках та віджиманні на брусах). Переможці і призери отримали з рук міського голови подарунки.

 

20230916 174424

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Жалдак Єлизавета
Григор`єва Єлизавета
Мосьондз Ілля
Колесник Дмитро

ДРУГЕ МІСЦЕ

Неділько Дар`я
Єлисеєв Микита

ТРЕТЄ МІСЦЕ

Полякова Моніка
Шевченко Марк

Текст Віктора КУЛЕНКА.