У третьому турі УПЛ зустрічалися команди, які розпочали новий чемпіонат без поразок. Номінальні господарі поля СК "Дніпро-1" (Дніпро) в попередньому матчі (першому для них в сезоні) сенсаційно розгромив київських динамівців 3:0, а їхній візаві рівненський "Верес" в активі мав вже дві перемоги.

Йшла сьома хвилина зустрічі, коли "Верес"залишився без Євгенія Пасіча (вихованця Кам`янського футболу) А винуватцем став екс-футболіст Кам`янської "Сталі" Володимир Адамюк, який пробивав з лінії воротарського майданчика, але влучив у невчасно підставлену голову суперника. Тренеру довелося Женю замінити.

До самого кінця першого тайму на полі домінували дніпряни. Та м'яч ніяк не хотів портапити в ворота суперника. А рівненці відзначилися лише тим, що вісім разів потраплялили в офсайди. І все ж таки настирність підопічних Олександра Кучера були винагороджена голом в роздягальню. В компенсований час після багатоходівки відзначився алжірський легіонер "Дніпра-1" Хамаш. Йшла 47 хвилина.

Після перерви відразу ж голом відзначився Адамюк, який після штрафного у виконанні Хамаша послав м`яч у ворота з близкої вісдстані - 2:0. На табло висвітилася 47 хвилина. "Верес" намагався переломити хід гри, але марно. А ось під занавіс зустрічі два гольових моменти не реалізував Довбик, який міг би рахунок зробити розгромним. Не повезло.

Отже, СК "Дніпро-1" отримав перемогу 2:0 і перемістився в турнірній таблиці на третю сходинку.


Фото https://football24.ua