Війна внесла значні корективи у життя людей, розкинувши їх різними куточками України. У Кам`янському знайшли притулок жителі Донецька, Маріуполя, Сєвердонецька, Мелітополя, Харкова, Луганська та інших населених пунктів нашої країни. Багатьох з них згуртував спорт. Не покинув свого улюбленого футболу переселенець із Донбасу Сергій Карташов. Завдяки його фанатським зусиллям тепер у Романково функціонують два футбольні майданчики, на яких тренуються і проводять турніри любителі гри мільйонів, як місцеві, так і переселенці.

Минулої суботи один з таких турнірів був присвячений Дню шахтаря. На запрошення Сергія відгукнулися вісім команд, які під час змагань були поділені на дві групи. Після групових зустрічей у півфіналах зустрілися "Вогнеборець" (Сєверодонецьк) - "Шахтар" (Донецьк) - 4:1 та "27 Team" (Кам`янське) - "Піт-стоп" (Кам`янське) - 2:1. Головний матч пройшов у напруженій боротьбі, в якій "Вогнеборець" переміг "Піт-стоп" з мінімальним рахунком 2:1.

Після закінчення фінальної гри відбулося нагородження переможця і команд-призерів, яке провів голова Федерації футболу Кам'янського Едуард Коряк.

Організатор турніру Сергій Карташов дякує спонсорів змагань: благодійний фонд "Надія. Дніпро", ТОВ "Агрос" хлібзавод № 1, кондитерське підприємство "Візит", політичну партію "Бджола".

МІСЦЯ, ЯКІ ПОСІЛИ КОМАНДИ

1 - "Вогнеборець" (Сєверодонецьк)
2 - "Піт-стоп" (Кам`янське)
3 - 27 Team (Кам`янське)
4 - "Шахтар" (Донецьк)
5 - "Восход" (Маріуполь-Мелітополь)
6 - "Вертикаль" (Камянське)
7 - "Металіст" (Харків)
8 - "Зоря" (Луганськ)