Майже тиждень в Кам`янському проводився турнір на Кубок Незалежності, який був організовано Федерацією футболу міста за підтримки мера Андрія Білоусова.

У фінал вийшли найсильніші. У День прапора (23 серпня) на смарагдовому килимі стадіону школи № 18 зустрілися команди "Петриківка" (зелено-білі) і "Газовик" (жовті).

Після привітання голови Кам`янської федерації футболу Едуарда Коряка, арбітр Елнур Аллахвердієв дав старт зустрічі. Гравці у жовтій формі енергійно "газонули" і вже в першій чверті першого тайму повели в рахунку 2:0. М`ячі на свій рахунок записали Таран і Кисельов. Але суперника це ніскільки не засмутило. Гості з Петриківки стали проводити більш агресивні атаки. Гра набула жорсткості, а іноді і жорстокості. Перед свистком на перерву (тайми гралися по 30 хвилин) Сорока сквитав один гол.

Друга половина зустрічі була більш видовищною. На атаку однієї команди, інша відповідала контратакою. В одній із них голкіпер "Петриківки" зловив гаву і Жуков головою збільшив рахунок до 3:1. А потім суперники обмінялися забитими голами після виконання пенальті. Спочатку Кисельов відправив м`яч в лівий нижній кут воріт. А через хвилину аналогічний гол забив Сорока. В кінці зустрічі Жуков в штрафній "накрутив" трьох футболістів і забив шостий гол. Але останній м`яч в матчі записав на свій рахунок той же Сорока - 6:3. Та навіть його хет-трик не допоміг "Петриківці" перемогти.

Під час нагородження, футболісти команд отримали медалі, грамоти, а капітану "Газовика" Євгену Проненко було вручено ще кубок переможця. Також індивідуальними призами були відзначені Сергій Чуйко ("Дніпровський кар`єр"), Дмитро Мартишов (Академія футболу), Олександр Обревко ("Газовик"), Сергій Беденок ("Петриківка").

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=140299578694580&set=a.140303972027474