111LothO19QCM

Дуже насиченими стала остання декада грудня минулого року для борців з Кам'янської ДЮСШ № 3. "Греко-римляни" взяли участь в трьох турнірах.

Спочатку вони виступили на Кубку Дніпропетровщини серед дорослих, який пройшов 22-23 грудня в обласному центрі. Спортсмени змагалися в інституті фізкультури і завоювали шість медалей (4+2).

ПЕРШЕ МІСЦЕ

50 кг - Кіпень Олександр
59 кг - Стефанський Володимир
96 кг - Буц Григорій
84 кг - Єсаян Арман

ДРУГЕ МІСЦЕ

59 кг - Бойко Владислав
66 кг - Бодров Едуард

Через два дні вихованці тренерів Юрія Нікітенка і Євгена Лютого поїхали в Київ на міжнародний турнір пам'яті тренера М.В.Фетісова. Більше чотирьохсот учасників з шістнадцяти команд України, Білорусі та Молдови виборювали нагороди на трьох килимах. Дніпропетровщину представляли сімнадцять борців, основний кістяк якої склали представники нашого міста. Як повідомив Юрій Нікітенко, наша команда була посилена двома борцями з Дніпра (тренер Є.Пилипенко) і двома з Новомосковська. Четверо спортсменів повернулися додому з нагородами. На їхньому рахунку одне перше та три третіх місць. Данило Середа, який виступав у ваговій категорії 32 кг (старша вікова група) та Євген Лобода стали п'ятими.

ПЕРШЕ МІСЦЕ

53 кг - Тихоненко Богдан (Дніпро)

ТРЕТЄ МІСЦЕ

26 кг - Матрос Сергій (Новомосковськ)
32 кг - Машенков Іван (Кам'янське)
46 кг - Пукас Андрій (Дніпро)

А 27 грудня заключним змаганням сезону для наших спортсменів став Новорічний турнір для самих маленьких борців ДЮСШ № 3. Переможцями у своїх вагових категоріях стали:

17 кг - Амян Аргіш
19 кг - Гонян Рафік
22 кг - Рєзніков Микита
25 кг - Зимен Давид
26 кг - Сурков Кирило
27 кг - Сайко Данило
29 кг - Руденко Михайло
31 кг - Гапоян Давид
32 кг - Худенко Михайло

Текст: Віктор Куленко.

На фото: збірна Дніпропетровщини перед поїздкою до Києва.