Капуста Михайло

 

В австрійському місті Інсбрук на міжнародному рейтинговому турнірі класу "G1" з тхеквондо "AUSTRIAN Open 2023", боєць із Кам`янського виборов золоту медаль.

На даянках "Olympiahalle", 1-2 квітня в розділі "керугі" змагалися 1391 боєць із понад тридцяти країн світу серед кадетів, юніорів та старших спортсменів.

 

eventDocuments 4642f5a5 e88f 41f9 b452 9954c422ff21

 

Серед кадетів у ваговій категорії до 41 кг рівних не було бійцю із Кам`янської ДЮСШ № 4. Михайло Капуста (на фото праворуч), вихованець тренера Олександра Кірпи, провів п`ять переможних поєдинків. Наш земляк по ходу змагань виграв бої у суперників із Німеччині, Італії, Словенії, Казахстану та Великобританії.

"Молодець, пишаємось! Так тримати! Дякуємо за підтримку батьків спортсмена, Ольгу та Геннадія Капусту, тренерів Валерія Брунса, Демірхана Аудіна та німецький клуб "TSV 1865" (Дахау)", - написав на своїй сторінці у Facebook тренер О.Кірпа.

Потрібно нагадати, що в цьому році на рахунку Михайла Капусти є срібні нагороди, які він виборов на турнірах у Словенії, Бельгії та Нідерландах. А в 2022 році, він став бронзовим призером тут же в Інсбруку на турнірі класу "G2". Тоді Михайло зиагався у ваговій категорії 37 кг. Ще роком раніше, наш земляк став срібним призером Чемпіонату Європи.

Текст Віктора КУЛЕНКА.