Тхеквондистка із Кам'янської ДЮСШ №1 Поліна Кучерява представляє Україну на всесвітньому форумі.

Всесвітній фестиваль "She Runs – Active Girls’ Lead" зібрав в Брюсселі (Бельгія) три тисячі спортсменок із тридцяти країн світу віком від 13 до 18 років. Захід під егідою Міжнародної федерації шкільного спорту (ISF) проводиться з 12 по 17 вересня.

Команду України представляють п'ять найкращих тхеквондисток, серед яких і багаторазова переможниця та призерка чемпіонатів України, Польщі, Німеччини та Болгарії серед юніорів Поліна Кучерява із Кам'янської ДЮСШ №1. Коли в Україні розпочалась повномасштабна війна, 16-річна вихованка тренера В`ячеслава Сторчака поїхала навчатись та тренуватись в СК "Самурай" міста Вроцлав (Польща).

"She Runs – Active Girls’ Lead" – це унікальний міжнародний біговий та освітній захід, спрямований на просування гендерної рівності у спорті й одночасному створенні та розвитку мережі молодих жінок-лідерів у спорті.

Незважаючи на дощову погоду, всі три тисячі дівчат разом пробігли чотирикілометрову дистанцію історичним центром столиці Бельгії. Після забігу учасниці прийняли участі у освітній програмі фестивалю.

На фото: Папасенко Марія, Валкова Софія, Романенко Марія, Куць Уляна, Кучерява Поліна, тренер збірної України Брунс Валерій.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=5483478405031192&set=pcb.5483479138364452