bywyr7R5M38

 

Чудова новина надійшла з Сум, де на молодіжному чемпіонаті України з козацького двобою наш земляк Володимир Кунцер завоював титул найсильнішого бійця.

І вдвічі приємнішою, та навіть дивною новина стає, коли дізнаєшся, що для підкорення цієї вершини кандидату в майстри спорта, який дванадцять років займався боксом вистачило всього двохнедільної підготовки до козацького двобою. "Спільними зусиллями мого тренера з боксу Андрія Валерійовича Шешурєва (БК "Ринг", - прим. автора) і Василя Васильовича Матухно із СК "Патріот" ми провели інтенсивну підготовку, розповідає Володимир. - На змаганнях я виступав в змішаних єдиноборствах в ваговій категорії 55 кг. В першому поєдинку переміг суперника, який займається карате. А в фіналі повинен був вести бій проти тхеквондиста, але на жаль, він відмовився від поєдинку. У мене появився шанс прийняти участь в чемпіонаті Європи. Сподіваємось на підтримку міської влади, щодо фінансування цієї поїздки. На цих змаганнях Євген Авраменко, вихованець Василя Васильовича Матухно, програв свій бій в напівфіналі".

Цьогорічний випускник СШ № 23 Володимр Кунцер в квітні буде приймати участь в чемпіонаті Дніпропетровської області з боксу.

Текст Віктора КУЛЕНКА.