У місти Винники, що неподалік від Львова, 24 грудня відбулася масштабна подія у кіокушинкай карате - "Open Ukraine Shin-Kyokushinkai Karate Cup – LVIV-2022".

"Open Ukraine Shin-Kyokushinkai Karate Cup – LVIV-2022" - це відкритий Всеукраїнський турнір серед молодших юнаків та дівчат, юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, Кубок України серед чоловіків і жінок, Чемпионат України серед ветеранів-чоловіків.

Змагання, організовані Національною федерацією кіокушинкай карате України та спортивним клубом кіокушинкай карате "КАНКУ", проводилися у трьох розділах: "ката", "командні ката", "куміте". У підсумковому турнірі року свою майстерність демонстрували майже 400 бійців. Досвідчені спортсмени, велика конкуренція та потужні двобої спостерігалися на протязі всіх змагань.

Збірна команда спортивного клубу Кам`янського кіокушин-кан карате-до "Бусін-кан" була представлена шістьма спортсменами в різних вікових категоріях та змагалася у розділі "куміте". Чотири вихованці клубу стали призерами. Марина Фіцнер виступала в новій для себе категорії з більш досвідченими супротивниками, Андрій Цингаль не зміг вийти у фінал змагань. "Завдяки участі в цих змаганнях всі спортсмени клубу отримали великій досвід, та продемонстрували високій рівень підготовки. Вітаємо всю команду та бажаємо подальших перемогу наступному році", - говорить тренер Роман Кашира.

ПРИЗЕРИ КЛУБУ "БУСІН-КАН"

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Гунько Вікторія
Абрамова Вікторія

ДРУГЕ МІСЦЕ

Порошенко Поліна

ТРЕТЄ МІСЦЕ

Демянчук Владислава