Хамаза. Кнут Шульга
 
 
В Бердянську з 12 по 18 лютого проходив чемпіонат України з боксу серед бійців 2004/2005 років народження. Кам`янська школа боксу була представлена на цих змаганнях шістьма бійцями. Двоє з яких повернулися до дому з нагородами.
 
Титул чемпіона серед майстрів шкіряної рукавички в ваговій категорії 54 кг виборов Максим Кнут, вихованець тренера Валерія Шульги із ДЮСШ № 1. Як розповів Вадим Хамаза, заступник голови Федерації боксу Кам`янського, наш земляк на рингу провів чотири переможні поєдинки. "В трьох боях Максим вже в перших раундах посилав суперників в нокаут. Двома ударами знизу і одним боковим він укладав їх на канвас. В останній, четвертій зустрічі Кнут зустрівся з представником Бердянська. Тому, щоб перемогти місцевого боксера, Максу портібно було показати, що ти на декілька порядків сильніший за нього. І наш земляк довів це, вигравши з рахунком 5:0". 
 
Кнут після фінального бою1
 
Євген Агеєв, вихованець Андрія Шешурєва із БК "Ринг", в ваговій категороії 68 кг теж розпочав турнір з двох нокаутів. Та в напівфіналі програв чернігівчанину Тимофію Крупко. В результаті минулорічний чемпіон України завоював бронзову медаль. На рахунку Микити Сєверцова (ДЮСШ № 1, тр. Вал. Шульга.) і Андрія Ложко (ДЮСШ № 1, тр. В.Хамаза) п`яті місця. Ще двоє кам`янських боксери програли вже в перших поєдинках: Ярослав Степанюк (тр. В.Хамаза) і Єгор Прокоф`єв (ДЮСШ № 1, тр. В.Бурбига).
 
Вже з 26 лютого Максим Кнут в складі збірної України розпочне в Харкові тренувальні збори. Після якого там же прийме участь в турнірі найсильніших боксерів. 
 
Тренери і спортсмени дякують голові Кам`янської Федерації боксу К.Саусю за фінансову підтримку надану під час поїздки на чемпіонат країни.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.