Скляров чемпион Украины
 
У Харкові з 22 по 24 лютого відбувся чемпіонат України з більярдного спорту ("комбінована піраміда") серед сеньйорів і ветеранів. Кам'янське на цих змаганнях представляли Владлен Скляров і Євген Жідяліс.
Турнір, який зібрав 65 учасників (47 сеньйорів і 18 ветеранів), проводився в більярдних клубах "Полювання" та "Банзай". У цьому році на чемпіонат приїхало багато найсильніших більярдистів. У сеньйорів це Олег Мачтаков (Одеса), Олександр Климов (Вінниця) і Владлен Скляров (Кам'янське). Забігаючи наперед відзначимо, що в цій категорії саме кам'янчанин став чемпіоном країни.
 
Фінал проводився до п'яти перемог. Перші дві партії виграв Владлен Скляров, але наступні чотири були за його суперником - Олексієм Микитко з Краматорська. Мало того, суперник був кілька разів за крок від перемоги. Але, мабуть, в той день більярдний Бог був на боці кам'янчанина. Спочатку В.Скляров чотирижди відіграв матчбол, потім зрівняв рахунок в матчі, а під завісу поєдинку і зовсім вирвав вирішальну партію (8:7). Рахунок фінального протистояння по партіях - 5:4 на користь гравця з Кам'янського.
 
Крім чемпіонського звання Владлен Скляров також виконав норматив майстра спорту України з більярду. Сподіваємося, що в найближчому часі в Кам'янському стане на одного майстра спорту більше.
 
Підсумкове становище. Сеньйори
 
1. В.Скляров (Кам'янське)
2. О.Микитко (Краматорськ)
3. О.Климов (Вінниця) і О.Мачтаков (Одеса).