Автобуси

 

29 травня  відбулася перша в нинішньому  році відправка дітей працівників ДМК і жителів Кам'янського у дитячий оздоровчий комплекс «Лісова казка». Від'їхали автобуси в оздоровницю ПАТ «Дніпровський меткомбінат» з площі Ясюковичао 8-й годині ранку. Контроль за всіма організаційними питаннями здійснювала і профспілка «Металургів».

Легка ранкова прохолода стала відмінною підмогою гарному настрою, який панував на площі Ясюковича. Діти різного віку щиро раділи, передчуваючи відпочинок, повний цікавих літніх розваг. Хтось, не втрачаючи часу, зайнявся пошуками нових друзів, а хтось був радий довгоочікуваним зустрічам з невеликою перервою.

Під час формування загонів з теплими словами до дітей та їхніх батьків звернулася директор табору Тетяна Задьора, яка розповіла про правила знаходження і відвідування оздоровниці, про незабутній відпочинок в ДОК. Для когось, в основному для маленьких, відвідування «Лісової казки» буде дебютним. 15-річні ж відправляються в табір в останній раз.

Після реєстрації в загонах і знайомства з вожатими відбулася остання перевірка всіх організаційних питань. Стежив за їх дотриманням і профактив профспілки «Металургів». Голови цехових комітетів допомагали новачкам визначитися з загоном, узгоджували по ходу питання, що виникали, контролювали, щоб кожен, хто вирушає, потрапив в потрібний автобус.

Близько 8 ранку, в супроводі автомобілів поліції, швидкої допомоги та пожежної служби, транспортна колона з дітьми попрямувала в ДОК «Лісова казка». Вже завтра, 30 травня, відбудеться урочисте відкриття першої табірної зміни. 2019 рік для ДОК «Лісова казка» є ювілейним, 55-м. Батьки, які відправили своїх чад на відпочинок, впевнені, що для їхніх дітей це літо стане особливо яскравим, цікавим і захоплюючим. Багато в чому про це вже подбали дирекція комбінату і профспілковий комітет «Металургів». До речі, протягом всіх 4-х змін відпочинку в таборі дітвора зможе користуватися Інтернетом. Всі послуги провайдера оплатила профспілкова організація «Металургів». Користуйтеся на здоров'я, але не забувайте і про активний відпочинок!