У Кам'янському 1 лютого відбулося організаційне засідання першого робочого дня колективу новоствореної ДЮСШ № 5. Отже, цей день тепер вважається її офіційним днем народження.

Перша оперативна нарада пройшла на базі, офіційно закріпленій за ДЮСШ № 5 (проспект Аношкіна, 109). Звичайна щоденна робота для директора Дмитра Олександровича Краєвського та завуча Людмили Юхимівни Сивук розпочалася зі знайомства колективу. Хоча за багато років роботи всі неодноразово перетиналися один з одним. Адже в ДЮСШ № 5 тепер працюють тренери, які раніше входили в штат ДЮСШ "Промінь" (плавання), а також КДЮСШ "Металург" (кікбоксинг, художня та спортивна гімнастика). До них додалися нові відділення – триатлону та фігурного катання на роликових ковзанах.

Дмитро Краєвський побажав колегам по роботі з добрим настроєм розпочати трудову діяльність. Щоб робота приносила не лише їм, а й їхнім вихованцям задоволення та результативність. "Для мене, як для директора спортшколи, дуже важливо створити такі умови для максимально більшої кількості дітей, зацікавити їх до певних видів спорту, щоб потім вони показували високі результати, стали гордістю не лише спортшколи, а й країни", - наголосив Д.Краєвський.

Начальник управління молоді та спорту міськвиконкому Едуард Коряк, який був присутній на оперативній нараді, побажав бути згуртованим, єдиним колективом, щоб у ньому склався не лише змагальний дух, а й панувала взаєморозуміння та повага один до одного. "Ви відкриваєте нову сторінку у спортивному житті міста. Тренерський штат повністю укомплектований і я сподіваюся, що потужний колектив показуватиме результати, які стануть взірцем для інших тренерів. Тим більше, що у вашому колективі працюють чотири керівники спортивних федерацій міста (плавання, художньої гімнастика, кікбоксингу, тріатлону), а також заступник федерації фігурного катання на роликових ковзанах. До речі, про фігуристів я говорю це з перспективою на майбутнє. Адже після введення в дію в нашому місті критої ковзанки, саме тренери цього виду спорту зможуть готувати фігуристів на льоду, так як досвід роботи у них вже є. У добрий шлях ДЮСШ №5!"

Локації, де проводяться заняття:

Плавання – басейн "МіКомп".
Кікбоксинг – СК "Зевс" (на базі ЗОШ № 24).
Триатлон - басейн "МіКомп" (плавання), база СК "Прометей" (велостанки, біг).
Фігурне катання на роликових ковзанах – СК "Прометей".
Художня гімнастика – Палац культури "Хімік".
Спортивній гімнастиці надана база коледжу фізичного виховання, яка у процесі удосконалюватиметься.

Більш детальну інформацію про тренерський склад, кількість учнів в спортивних відділеннях, цілі та завдання ДЮСШ № 5 буде опубліковано 8 лютого.