variant ansambl
 
 
В смт. Верховина 5 травня проходив ІІІ міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Карпатський зорепад". На нього з'їхалися найталановитіші діти з різних куточків країни, для багатьох з яких вже стало доброю традицією зустрічати травневі свята в гостинних Карпатах.
 
Наше місто представляв ансамбль естрадного танцю "Варіант" (керівник Т.А.Клішина). На суд журі було представлено етнофантазія "Соловейко полонин" ("Дух країни") і композиції "Барвистий край", "Весняні дзвіночки". Дивовижна злагодженість танцювального колективу і точність хореографічних малюнків була оцінена по достоїнству - ансамбль отримав почесне звання лауреата І ступеня в номінації "народна хореографія" в середній віковій категорії (за етнофантазію "Соловейко полонин") і лауреата ІІ ступеня в номінації "естрадна хореографія" в змішаній віковій категорії (8-13 років) за композиції "Барвистий край", "Весняні дзвіночки".
 
Призерами фестивалі стали Оля Горбатенко, Катя Кайко, Ніколь Іванова, Маша Попова, Ярина Рудь, Валерія Цахно, Діана Чечельницька, Катя Черниш, Валерія Рогова.
 
Оля Горбатенко (викладач Н.Г.Крюкова) і Ніколь Іванова (викладач Т.П.Федченко) брали участь і в музичному відділенні конкурсу, де так само гідно представили рідне місто. У другій молодшій віковій категорії Оля стала лауреатом ІІ ступеня в номінації "народні інструменти" (гітара), а Ніколь - лауреатом ІІІ ступеня в номінації "фортепіано".
 
В ході поїздки талановиті кам'янчани змогли не тільки взяти участь в конкурсі, а й оглянути визначні пам'ятки Карпат і насолодитися мальовничою природою. А тому, крім нагород, привезли додому масу позитивних емоцій і яскравих вражень.
 
Джерело http://sobitie.com.ua