456Боні М

 

Помер засновник гурту "Boney M" та автор хіта "Daddy Cool" Франк Фаріан, про це повідомляє https://prostoway.com/69980-pishov-z-zhyttya-frank-farian-zasnovnyk-dysko-gurtu-boney-m

23 січня не стало легендарного музиканта – 82-річного Франка Фаріана. Він був засновником музичного гурту "Boney M", а також німецьким продюсером. Музикант був відомий у 1980-х роках рядом хітів, а його справжнє ім’я – Франц Ройтер.

Музикант помер у власному будинку в Майямі. Що спричинило це, невідомо. Новину про смерть засновника легендарного гурту Франка Фаріана повідомили родичі, на яких посилається видання BBC.

За словами родичів Франк Фаріан останнім часом не дуже добре почувався. Окрім того, два роки тому він переніс операцію по заміні серцевого клапана. Здоров’я після цього суттєво стало слабким. Франк Фаріан став пересуватися в інвалідному візку.

Франк Фаріан наприкінці 1970-х років заснував гурт "Boney M". Завдяки таким хітам, як "Daddy Cool", "Rasputin", "Sunny" та іншим колектив став всесвітньо відомим. Колектив ввійшов до Книги рекордів Гіннесса з найбільшою кількістю синглів в Англії. Його пісні звучать досі. Також музикант був фундатором дуету "Milli Vanilli".