1973_13_июня_Севрюкова_Фото.JPG

У свій час Ганна Андріївна Севрюкова працювала швачкою, була відома на швейній фабриці ім. Чубаря як одна з передових виробниць. Навчалася без відриву від виробництва. а тепер її всі знають, як одного з кращих майстрів фабрики. Шість років вона очолює бригаду, яка неодноразово завойовувала перше місце в соціалістичному змаганні, і зараз цей колектив - один з кращих і по якості продукції.

Ганна Андріївна багато займається вихованням молоді. Вона комуніст і вважає обов'язком роз'яснювати швачкам політику партії, переконливо показувати, як сумлінна праця кожного члена колективу вливається в працю всього народу, сприяє зміцненню нашої держави, підвищенню доброботу трудящих.
Щоб бути вмілим пропагандистом ідей партії, вона сама наполегливо оволодіває ідейною зброєю партії: вчиться у вечірньому університеті марксизму-ленінізму.
Колектив швейників виявив Ганні Андріївні високе довір'я: висунув кандидатом у депутати міської Ради. Ми певні, що наш кандидат гідно представлятиме інтереси трудящих у міській Раді, і закликаємр виборців виборчого округу № 51 віддати свої голоси Г.А.Севрюковій.

К.Шах, секретар парорганізації швейної фабрики ім.Чубаря.
На знімку: Г.А.Севрюкова.
"Дзержинець" 13.06.1973.