Бібліотека Палацу культури будівельників тресту "Дзержинськбуд" вийшла переможницею у Всесоюзному огляді культурно-освітніх установ на честь 100-річчя з дня народження В.І.Леніна. Огляд проходив у Москві. Бібліотека удостоєна диплома ВЦРПС. Її колектив, очолюваний завідуючою Ольгою Семенівною Люско, активно і вміло пропагує твори В.І.Леніна. В Палаці культури і в гуртожитках молоді вони провадять конференції читачів, тематичні вечори і бесіди по творах В.І.Леніна. На видних місцях увагу відвідувачів привертають виставки книг і списки рекомендованої літератури про життя і політичну діяльність організатора першої в світі Комуністичної партії і соціалістичної держави. З числа комсомольців - читачів бібліотеки підібрано книгонош, які розповсюджують твори Ілліча серед будівельників.
Працівники бібліотеки провадять зустрічі молодих читачів із старими комуністами, яким довелось бачити В.І.Леніна, а також з людьми, які подорожували по ленінських місцях.
Це друга в нашому місті бібліотека, удостоєна диплома ВЦРПС. Таку ж нагороду одержала бібліотека Дніпродзержинського коксохімічного заводу.

О.Жигульов.
"Дзержинець" 14.06.1970.