У дні весняних канікул на штучній ковзанці хімкомбінату відбулися обласні фінальні змагання юних хокеїстів на приз "Золота шайба". Участ у розиграші призу взяли переможці міських і районних змагань Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Кривого Рога і Солонянського району. Спортивну честь нашого міста захищали команди "Зоря" і "Вимпел" з житлово-експлуатаційної контори № 3 хімкомбінату.

Звання чемпіонів у наймолодших учасників завоювали спортсмени "Ластівки" з Дніпропетровська. Наші земляки з команди "Зоря" вибороли друге місце. Третє дісталося "Вимпелу" (Кривий Ріг). Напруженими були поєдинки хокеїстів старшої вікової групи. Тут чемпіонами стали наші земляки з "Вимпела", а другими і третіми призерами - спортсмени Кривого Рога і Солонянського району.

Команди-переможниці нагороджені перехідними кубками обласного комітету комсомолу і грамотами. Крім цього, міський комітет комсомолу затвердив призи кращим гравцям турніру. Приз кращого нападника дістався капітану команди "Зоря" нашого міста В.Фаренюку, а гравець дніпродзержинського "Вимпела" Р.Алтинбаєв став володарем призу для кращого воротаря.

В.Оліфіренко, головний суддя змагань.

"Дзержинець" 30.03.1971.