У працівників державтоінспекції нелегка служба. Вони щодня стоять на сторожі життя і здоров`я людей, попереджуючи шляхові пригоди, охороняють соціалістичну власність. Один з них - старший державтоінспектор Заводського району капітан міліції Г.В.Вітебський. "Суворий і справедливий", - говорять про нього водії. Поважають капітана ті, хто по-справжньому любить шоферську справу.

На знімку: Г.В.Вітебський перевіряє технічний стан автомашини "Волга", що належить автопідприємству № 03111.
Фото і текст нашого читача І.Пархоменка.
"Дзержинець" 19 квітня 1969 рік.

 

 

 

З нетерпінням чекали весни веслувальники спортклубу "Дзержинка". У перші ж теплі дні вони вийшли на Дніпро тренуватися. Серед них і першорозрядниця з академічного веслування Діна Литовченко. Більше 10 років займається вона цим видом спорту і добилася хороших успіхів. Торік на республіканських змаганнях Д.Литовченко , виступаючи в складі збірної команди області, посіла друге місце. Спортсменка вже кілька років підряд завойовує звання чемпіонки області з академічного веслування.

Незабаром - перші старти. В кінці квітня відбудуться змагання на виявлення кандидатів до складу збірної області, яка потім виступатиме в Києві на першості центральної ради товариства "Авангард". Разом з іншими спортсменами старанно готується до змагань і Діна Литовченко.

На знімку: Д.Литовченко готує спортивний човен перед виходом на воду.
Фото І.Василенка.
"Дзержинець" 19 квітня 1969 рік.