1960_7_июня_Повар_Фото.JPG

 

Щоб задовольнити вас, товаришу споживач

Подивіться, як вправно працює ця людина в білому халаті, які сильні і вмілі у неї руки! Професію відгадати неважко - це повар, той, хто дбає про те, щоб наша їжа була смачна і поживна, щоб вона відновлювала наші сили і дозволяла вам енергійно працювати.
...Петро Павлович Кузнецов 17 років працює в їдальні № 3 азотнотукового заводу. Постійно вдосконалюючи свою майстерність, він навчається сам і допомагає оволодівати професією молодим поварам. Петро Павлович впевнений, що варити борщ - настільки ж важливо, як і варити сталь. Ось чому приготовлена ним їжа завжди високої якості.
Ми прийшли в їдальню і побачили Петра Павловича за виготовленням салатів. Вирішили потурбувати майстра смачних обідів і запитати, як він працює.
- Я вважаю, що їжа повинна бути не тільки смачною, але й приємною на вигляд. От я готую салат. Треба так його "оформити", щоб один пошляд на нього викликав апетит. Зараз наш девіз - побільше овочів! Вони поживні і дуже багаті на вітаміни. А це для робітників дуже важливо, овочі зміцнюють здоров'я.
У словах повара відчуваєьться піклування про споживача і любов до своєї професії.
Книга скарг і пропозицій переконливо свідчить про те, що відвідувачам немає на що скаржитись. Що до пропозицій - то вони є: побільше таких поварів, як П.П.Кузнецов!

В.Висоцький, робітник заводу "Буддеталь".
На знімку: П.П.Кузнецов.
"Дзержинець" 07.06.1960.