Кілька днів на стадіоні "Металург" проходив розиграш на кубок міста з волейбола, в якому брали участь 11 чоловічих і 5 жіночих команд.
Серед чоловічих колективів переможцем вийшла команда "Металург" заводу ім. Дзержинського, яка у фіналі виграла у команди металургійного технікуму з рахунком 3:0.
Гостра боротьба точилася в жіночому фіналі, де зустрілись команди "Металург" та "Іскра" педагогічного училища. Молоді волейболістки педагогічного училища виграли дві партії, але були змушені віддати першість волейболісткам Дзержинки, які виграли матч з рахунком 3:2.
Переможцям - чоловічій і жіночій командам "Металурга" - вручено кубок і диплом першого ступеня. Команди металургійного технікуму і педагогічного училища нагороджені дипломами.
Волейбольні команди "Металург" і металургійного технікуму відстоюватимуть спортивну честь нашого міста в розиграші кубка області, який відбудеться 27-29 квітня на стадіоні заводу ім. Дзержинського.
Треба відмітити, що без всяких підстав не виставили своїх команд для участі в змаганнях спортивні товариства "Будівельник", "Хімік", "Енергія".
Викликає здивування, чому міський комітет у справах фізкультури і спорту не подбав про гласність проваджуванного розиграшу кубка міста з волейбола?

В.Зікранець, член спортивного товариства "Металург".
"Дзержинець" 26.04.1951.