ДМК 2007

У фіналі кубка міста з футболу 2007 року на стадіоні "Металург" зіграли команди ДМК і ДДТУ. Тоді перемогу з рахунком 3:1 святкували футболісти металургійного комбінату, незважаючи навіть на те, що в кінці першого тайму у них був вилучений Володимир Прокопів. Головним арбітром матчу був Володимир Флокій, який зараз очолює комітет інспекторів суддів федерації футболу міста. А вів матч улюбленець публіки суддя-інформатор, ветеран комбінату Володимир Оліфіренко.

28 вересня 2017 роки команда "Металург" ПАТ "Дніпровський меткомбінат" знову зустрінеться з футболістами ДДТУ. Матч розпочнеться о 17:00 на стадіоні "Перемога". Цікаво, що з того переможного складу за "Металург" зараз виступають Віталій Жеребцов, який перейшов в цьому сезоні з команди ДМК, і граючий тренер Олександр Котов.

На фото (з архіву Е.Коряка) зліва направо сидять: Ігор Зеленський (газорятівник ГСС), Віталій Горохов (граючий тренер команди "Дніпровець", який працює в конвертерному цеху), Андрій Сірко (конвертерний цех), Руслан Балашов (поїхав за кордон), В'ячеслав Іванов (пішов з комбінату в будівельну фірму), Едуард Шаповал (конвертерний цех), Віталій Жеребцов (машиніст тепловоза УЖДТ). Стоять: Віктор Білий (ветеран праці комбінату), Ігор Хохлов газорятівник ГСС), Олександр Котов (директор фірми), Сергій Олиниченко (працівник ПАТ "ДніпроАзот"), Едуард Коряк (голова федерації футболу міста Кам'янське), Дмитро Головченко (газорятівник ГСС), В'ячеслав Поцілуйко (поїхав за кордон), Євген Матухно (місяць тому звільнився з комбінату), Володимир Прокопів (ЦРМО РСЦ).

DSC04262

DSC04556

DSC04596