На чемпіонаті Дніпропетровської області з академічного веслування спортсмени Кам`янської ДЮСШ № 1 завоювали золоті та бронзові медалі.

У місті Дніпро, з 17 по 19 липня проводилися змагання з академічного веслування. На чемпіонаті області виступили юнаки і дівчата 2008/2009 та 2010/2011 років народження. Свою майстерність демонстрували і вихованці тренерів Юрія Полівця, Дмитра Хоросоженко та Вікторії Жарікової з Кам’янської ДЮСШ № 1. В активі їх підопічних з обох вікових груп, три перші та чотири третіх місць, які вони посіли в різних класах човнів.

"Золото" здобули Ігор Востриков та Богдан Роздольський у човні-двійці. Такі ж нагороди мають Артур Голуб і Федір Радаєв (двійка без стернового); Матвій Зайцев, Євген Драгун, Ілля Жук, Федір Радаєв (четвірка зі стерновим). Бронзові нагороди вибороли Тимофій Жук (одиночка); Матвій Зайцев, Ілля Жук (двійка без стернового); Тимофій Жук, Давид Циганок, Євген Драгун, Артур Голуб (четвірка); Єгор Ільїн, Гліб Кіценко, Михайло Ткачук, Ілля Дмитрук (четвірка).