З 8 по 12 червня в Новомосковську проходив тенісний турнір першої категорії "Дніпро Сup".

Серед спортсменів вікової групи до 12 років змагалися 32 хлопчики і 32 дівчинки. Дуже вдало виступили вихованці тренерів Кам`янської ДЮСШ № 1 Сергія Козченко і Григорія Никифорова. Перше місце посіла Софія Стотика, яка у фіналі перемогла з рахунком 2:1 (6:4, 4:6, 6:1) харків`янку Софію Криворучко. До головного матчу С.Стотика переграла М.Тув (Київ) - 6:0, 6:0; В.Шепеленко (Дніпро) - 6:1, 6:4; А.Ніколаєву (Дніпро) - 7:6(4), 6:2; А.Сорську (Харків) - 6:4, 6:7(4), 6:2. Цікавий факт. До цього турніру кам`янчанка ще жодного разу не вигравала у своєї харківської тезки, яка нині очолює рейтинг українських тенісисток до 12 років. А після турніру "Дніпро Сup" наша землячка повинна покинути 12 місце і ввійти в десятку кращих тенісисток. Тим паче, що Соня Стотика отримає очки ще й за третє місце, яке вона посіла в парі з киянкою Марією Сілановою (перемога над парою Антоніна Сушкова (Київ)/Аліна Корнєва (Дніпро) - 6:3, 6:4).

 

 

Також порадував своїх прихильників і Тимофій Кривов`яз, який дуетом з Елдаром Грейнертом із Нової Каховки у фіналі переграли суперників І.Ушаков (Одеса)/Д.Малєв (Київ) - 6:0, 3:6, 10:2. До речі, тенісист із Нової Каховки став переможцем в одиночному розряді, а Тимофій ще в першому колі поступився четвертій ракетці українського рейтингу одеситу Івану Ушакову.

Не подолав перший рубіж кам`янчанин Єгор Бєляєв. А його земляки Поліна Новодворська і Єгор Яланський не пройшли далі 1/16 фіналу.