Призери дівчатка Горішніх Плавень
 
З сьомого по дванадцяте січня в Горішніх Плавнях (Полтавська область) проходив турнір з тенісу категорії "А" Кубок FERREXPO. У змаганнях брали участь 29 тенісисток у віці до 12 років. Вихованка тренера Світлани Драгун з Кам'янського СК "Прометей" Анастасія Чернякова стала призером в двох номінаціях.
 
Спортсменка зайняла перше місце в одиночному розряді. По дорозі до фіналу вона обіграла столичну тенісистку Дарину Астахову 6:2, 6:1; Арину Кривенкову з Дніпра 6:1, 6:0 і Діану Смолінську (Харків) 6:0, 6:4. Анастасія минаючи півфінал (через відмову Анастасії Коляди зі Львова) в головній зустрічі турніру обіграла з рахунком 6:3, 6:1 Софію Михайлець з Дніпра.
 
Чернякова також була другою в парному розряді, де змагалися 26 тенісисток. Дует Анастасія Чернякова (Кам'янське)/Єлизавета Труш (Івано-Франківськ) спочатку обіграв харківську пару Сніжана Явникова/Камелія Титаренко 7:6, 6:3, потім вони перемогли Адріану Ткаченко (Одеса)/Софію Михайлець (Дніпро) 3:6, 3:0, відмова. Але в фіналі дівчата поступилися парі Анастасія Коляда (Львів)/Діана Смолінська (Харків) 3:6, 2:6.
 
Цей турнір прирівнюється до чемпіонату України, за його результатами формується національна команда тенісистів віком до 12 років. Є велика ймовірність, що наша землячка увійде до складу збірної України.
 
Ще дві представниці Кам'янського Софія Стотика і Христина Стребіж програли вже на початкових етапах в обох змаганнях Кубка FERREXPO.