У Луцьку, з 16 по 21 вересня проходив тенісний турнір першої категорії "Кубок мера" серед спортсменів до 14 років, в якому кам`янчанин Владислав Андреєв став другим.

На чотирьох кортах грали 59 тенісистів з Великого Омеляника, Дублян, Запоріжжя, Зміїнця, Золочева, Івано-Франківська, Києва, Кропивницького, Липин, Луцька, Львова, Миколаєва, Одеси, Полтави, Рокитного, Святопетрівського, Сум, Харкова, Хмельницького, Черкас. Кам’янське представляли вихованці тренера Михайла Шипунова з ДЮСШ №3, брат і сестра Андреєви, Владислав та Дар`я. Владислав став срібним призером в одиночному розряді. В другому колі Влад переміг Данила Петрука з Луцька 6:1, 6:1. У напівфіналі пройшов черкащанина Кирила Алексєєва - 6:2, 6:3. І тільки у головному матчі турніру його зупинив Кирило Стець (Пісочин). Рахунок 1:6, 0:6. До речі, у рейтингу українських тенісистів Стець посідає 31 строчку, а Андреєв 42.

Граючи в парі, Стець і Андрєєв в першому матчі поступилися полтавсько-одеському дуету Євген Дудік/Захар Колесников з рахунком 4:6, 6:1, 7:10.

Сестра Владислава, Дар`я Андреєва теж програла вже на старті: спочатку в одиночному турнірі киянці Валерії Литвин 2:6, 5:7, а потім в парі з Анастасією Форостяною з Черкас поступилися Анастасії Морозовій (Київ)/Поліні Тетловій (Одеса) - 1:6, 3:6.