На тенісному турнірі у Вишково, кам`янчанки Аріана Багбая і Марина Левадна стали призерками.

У Вишково (Закарпатська область), з 24 по 31 серпня проводився турнір TENNIS EUROPE U14 третьої категорії. Вихованки тренера Сергія Козченка з Кам`янської ДЮСШ № 3 виграли дві нагороди.

В одиночному розряді Марина Левадна спочатку пройшла Поліну Титлову 6:1, 6:1, переграла з однаковим рахунком 6:3, 6:1 Єлизавету Гучко і Єву Гусєву. В наступному колі Марина не вийшла на гру з Анною Шавінською і посіла третє місце. Аріана Багбая, вигравши у Ульяни Петрук 2:6, 6:4, 6:2, потім поступилася Вероніці Кошевій 6:4, 4:6, 5:7.

Зате, граючи в парі з одеситкою Олександрою Шрейдер, Аріана Багбая отримала "золото" турніру. По ходу змагань вони обіграли дуети Анастасія Морозова/Поліна Тетлова - 6:3, 7:5; Вероніка Кошева/Дар`я Орел - 6:3, 7:4(4); Поліна Чепурна/Анастасія Черкун - 6:2, 6:1. На жаль, дует Марина Левадна/Єва Гусєва програв вже в першій зустрічі парі Вероніка Кошева/Дар`я Орел - 1:6, 4:6.

За підсумками турніру у Вишково, Аріана Багбая виграла золоту медаль в парних змаганнях, а Марія Левадна стала третьою в одиночному розряді.