Ілля Марченко5

 

Після вдалого виступу на турнірі ATP Challenger Tour у Гамбурзі, вихованець Кам`янського тенісного клубу "Прометей" Ілля Марченко з перемоги стартував на "челенджері" в Італії.

На хардових кортах (зал) італійськго міста Ортізеї, 23 жовтня розпочався тенісний турнір Sparkasse Challenger Val Gardena - ATP Challenger Tour 50 з призовим фондом €36,000. Восьмий сіяний Ілля Марченко (№212 АТР) в 1/16 фіналу обіграв Лоренцо Роттолі (Італія, WC) з рахунком 6:4, 6:4.Зустріч тривала одну годину та 42 хвилини. За матч Ілля оформив шість ейсів і припустився трьох подвійних помилок

Минулого тижня Ілля Марченко став переможцем турніру у Гамбурзі. Накануні нового турніру в Оритізеї, наш земляк прокоментував свою перемогу так: "Здається, Деннісу Новаку завжди було важко грати, проте вчора я грав дуже добре. Це був майже ідеальний матч, безумовно, мій найкращий за тиждень. Він мав кілька шансів на моїй подачі в першому сеті, але я дуже подавав і зіграв хороші розіграші. Загалом я дуже задоволений своєю грою, - сказав Марченко https://ua.tribuna.com/uk/tennis/1000000104153-ilya-marchenko-mne-vpervye-udalos-vyigrat-dva-titula-v-o/ - Мені вперше вдалося виграти два особисті титули за один сезон. У 36 років це, щиро кажучи, досить дивно, але я почуваюся чудово. Завдяки цій перемозі я, найімовірніше, потраплю до кваліфікації Australian Open. У мене є шанс завершити рік у топ-150. Досягти всього цього наприкінці кар'єри просто чудово.

То був дуже гарний турнір. Організація була ідеальною. Трансфер завжди був вчасно, що важливе для нас, гравців. Умови у залі відповідали моїй грі, а підтримка глядачів була неймовірною. Я щасливий, що був тут.

Я виїжджаю сьогодні ввечері, а завтра вже їду до Ортизею. Але між цим обов’язково буде можливість для якогось святкування. Зрештою виграти свій 10-й титул на турнірах Challenger - це великий момент у моїй кар'єрі".