В Києві, 19 листопада відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу Федерації AWPC-WPC "Вільна Україна".

Кам'янське представляла чудова богатирська п`ятірка спортивного клубу "Рим". Як повідомив капітан команди Геннадій Силкін, наші атлети виступили на високому рівні, посівши п`ять перших та два других місця. "Ніхто не залишився без нагород, виконавшии нормативи майстрів спорту міжнародного класу, майстрів спорту та кандидатів у майстри федерації AWPC, - пояснив Г.Силкін, який виступав у категорії майстрів (М1). - Своїм результатом я не зовсім задоволений, хоч і виконав результат майстра спорту в біцепсі (61 кг) і кандидата у майстри в жимі лежачи (127,5 кг). Чекав кращого результату, особливо у жимі. Але на жаль, травма передпліччя, і невелике зганяння ваги не дали показати свої рекорди. Але я не здаюся і скоро все буде!"

В командному заліку "римляни" посіли четверте місце. Кожен спортсмен став призером, отримавши шикарні медалі з зображенням чемпіона і рекордсмена світу, майстра спорту міжнародного класу Сергію Карнаухову, який загинув звільняючи Україну від рашистської чуми.

Команда "Рим" планує в кінці цього року прийняти участь в благодійному турнірі, який відбудеться в Полтаві.

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Силкін Геннадій (жим лежачи)
Зубаль Андрій (жим лежачи)
Рябінін Андрій (багатоповторний жим)
Левадзе Ліліана (суворий підйом на біцепс)
Силкіе Геннадій (суворий підйом на біцепс)

ДРУГЕ МІСЦЕ

Зубаль Андрій (суворий підйом на біцепс)
Шабаков Руслан (суворий підйом на біцепс)

Текст Віктора КУЛЕНКА.

На фото: збірна Кам`янського з стронгменом, чемпіоном у біцепсі Миколою Прежіним та Дмитром Головінським, легендою пауерліфтингу, рекордсмен у жимі лежачи та підйомі на біцепс.