1DSC 1842
 
 
В читальному залі центральної міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка 20 червня пройшов шашковий турнір, в якому в основному грали люди з обмеженими можливостями.
 
Керівник міської громадської організації розвитку дітей і інвалідів Анна Мелікян повідомила, що в змаганнях взяли участь вісім чоловік. За регламентом чоловіки і жінки провели роздільні турніри.
 
2DSC 1868
 
Через годину змагань, Заслужений тренер України з шашок Ігор Губарєв, який працював на даному турнірі в якості арбітра, резюмував, що перше-третє місця відповідно посіли серед жінок: Анна Шиховцова, Раїса Місюра, Валентина Плякун (на другому фото); серед чоловіків - Микола Бобир (на третьому фото), Андрій Определяков, Артем Дородний.
 
3DSC 1885
 
"Ми займаємося не тільки реабілітацією і програмою розвитку моторики у людей з обмеженими возможностяміі, а й залучаємо дітей для участі в різних спільних спортивних іграх. Наприклад, сьогоднішній турнір був присвячений Олімпійському дню", - зазначила Анна Мелікян, вручаючи грамоти призерам. Також вона подякувала секретаря міськвиконкому Олександра Залевського та заступника директора бібліотеки Тетяну Герасюти за надану допомогу в проведенні даного заходу.