Абсолютною переможницею чемпіонату Кам`янського з шашок-64 (блискавична гра), що пройшов в ліцею № 40, стала національна гросмейстерка Ольга Губарєва.

В ліцею №40, пройшов чемпіонат Кам`янського з шашок-64 (блискавична гра) серед чоловіків і жінок та юнаків і дівчат 2008 років народження та молодших. Змагання, в яких грали 33 шашкіста були присвячені Дню Незалежності України.

Абсолютним переможцем змагань, випередивши на фініші не тільки жінок, а й чоловіків, стала тренер-викладач ДЮСШ №1, національна гросмейстерка Ольга Губарєва. Друге місце у жіночій першості посіла міжнародна гросмейстерка Олена Коротка. Третьою була національна гросмейстерка, студентка ДДТУ Віра Попруга.

 

У чоловічих змаганнях не було рівних майстрові спорту України Олександру Коробському. Друге місце виборов студент ДДТУ Добриня Савінський. На третьому місці учень ліцею №30 Максим Кривоніс.

 

Серед юнаків перше місце виборов Олег Підгорний-Піцик (ДЮСШ №3). Другим став Іван Обух (ДЮСШ №2). На третьому місці Волємір Савінський (ДЮСШ №2).

 

 

У першості дівчат чемпіонкою міста стала Аріна Федорченко (ДЮСШ №2). "Срібло" виборола Мирослава Бердник (ДЮСШ №3). Бронзову медаль отримала Дарини Хрипко (ДЮСШ №1).