5Шашки

 

Максим Кривоніс і Аріна Федорченко стали переможцями чемпіонату Кам`янського з шашок-100, який пройшов першого травня в ліцеї № 40.

Шашкові змагання в чемпіонаті Кам`янського, що тривають вже третій тиждень, привертають увагу не тільки місцевих вболівальників, а й майбутніх суперників кам`янчан з інших міст нашої країни. Цікаво, що на передостанньому етапі змагань (вікова категорівя до 19 років) третьою золотою нагородою поспіль серед юнаків (чемпіон до 13 та до 16 років) відзначився учень ліцею № 30 Максим Кривоніс. Цього разу вихованець тренерки Альони Губарєвої практично без перешкод дійшов до фінішу, набравши 12 очок з 14 можливих. На другому місці розташувався Тимофій Кобзєв, учень ліцею ІТ. У підопічного тренера Ігоря Губарєва в активі 10 очок. На одне очко від нього відмтав студент ДДТУ Добриня Савінський.

 

6Шашки1

 

А от у турнірі серед дівчат знову непередбачувана боротьба за медалі чемпіонату. Кандидатка в майстрині спорту Аріна Федорченко (тренер Дмитро Савінський) у гострому суперництві з чемпіонкою міста до 16 років Євою Бабій довела свою перевагу. У ліцеїстки (№ 11) Аріни Федорченко 10 очок і перше місце, Єва Бабій друга (8 очок). "Бронза" у Кіри Кравченко, яка відстала на одне очко.

Четвертого травня в 10:00 стартує останній етап чемпіонату міста з шашок-100 - турнір серед молоді (1998 р.н. та молодші).