Минулого тижня відзначили 83-й день народження Юрія Анатолійовича Єрмакова (найстаршого на даний момент в Україні майстра спорту з шашок) та його 55-річну тренерську діяльність у спортивному клубі "Промінь" АТ "Дніпро-Азот".

За понад півстоліття шашковий корифей підготував 11 майстрів спорту, одного міжнародного майстра, одного міжнародного гросмейстера. А команда хіміків, яку він очолює, тридцять разів ставала чемпіоном серед найбільших підприємств Дніпропетровської області.

Від імені профкому "Дніпро-Азоту", директор СК "Промінь" Олена Саламатіна вручила пам'ятний подарунок ветерану шашкового руху. Міжнародний гросмейстер Людмила Сівук привітала метра від імені обласної та міської шашкових федерацій. А вихованець шахово-шашкового клубу хіміків, кандидат педагогічних наук Анатолій Сеймук подякував Ю.А.Єрмакову від імені учасників турніру, який присвячувався імениннику.

Призерами турніру стали Микола Ляшко, Юрій Єрмаков та Олег Бадаєв.

Завершився спортивний захід у затишному кафе "Свояк". У невимушеній обстановці учасники згадували про такт та культуру ігрових видів спорту, які були обов'язковими в арсеналі тренера вищої категорії Юрія Анатолійовича Єрмакова.