Перевага атаки над захистом. Так можна охарактеризувати ігровий день у чемпіонаті Кам'янського з футзалу, що відбувся минулої середи. Всі три зустрічі пройшли в обопільних гострих атаках і результативно.

"Амкал" після двох нічиїх нарешті виграв у "Динамо" 9:6 та зберігає шанси на призове місце у Лізі "Д". "ПМГУ Метінвест промсервіс" не зміг встояти проти швидких гравців "Лідеру" і поступився 5:10, повторивши результат першого кола. Найцікавіший матч відбувся між командами "Маяк" та "Правий берег", основними предендентами на медалі найсильнішої Ліги "А". Перший тайм пройшов під диктування "Правого берега". Забивши три м'ячі та пропустивши наприкінці тайму один гол, правобережні у ранзі фаворита пішли на перерву. Другий тайм почався із забитого гола у ворота "Маяк" і здавалося нічого не віщувало лиха для "Правого берега". Після того, як рахунок став 1:4, "Маяк" пішов усією командою на ворота правобережних. Цей порив, коли вже нікуди подітися, не помітив суперник, і все частіше став помилятися. "Маяк" підбадьорився, і що найцікавіше, почав забивати! У "Правого берега" гра розладналася, заміни перестали давати результат, а "Маяк" забивши три м'ячі зрівняв рахунок 4:4. Оце був поворот! За дві хвилини до кінця матчу "Правий берег" проґавив зразкову контратаку і пропустив п'ятий м'яч. Шостий гол "Маяк" вже забив у порожні ворота суперника після того, як той замінив воротаря на п'ятого польового гравця. "Маяк" вкотре довів, що за результат треба битися весь матч до останньої хвилини, який би не був рахунок на табло.

29 та 30 січня були зіграні решта матчів чемпіонату. "ПМГУ метінвест промсервіс" після першого тайму програвав 2:4 головному претенденту на перше місце чемпіонату Ліги "В" команді "Дніпровський кар'єр". Але в другому таймі, незважаючи на безліч гольових моментів біля обох воріт, було забито лише два м'ячі. І обидва влетіли у ворота "Дніпровського кар'єру". У підсумку матч завершився бойовою нічиєю 4:4. "Дніпромлин" після першого тайму поступався 3:4 команді ДХЗ. Але у другому таймі "млинарі" так закружляли суперника, що ті не змогли забити жодного м'яча, при цьому самі забили чотири рази. І перемогли 7:4. "Динамо" потихеньку додає, але "Дрезден" їм виявився не по зубах. В результаті поразка 4:8. "Патріот" переміг "Союз Сталь" 4:2, а "Олімп-2" програв усуху 0:5 "Атлетику".

"Южкокс" переграв "Цементник" 6:3 та впевнено очолює Лігу "Д". ДКХЗ із таким самим рахунком виграв у "Петриківки" і отримав шанс поборотися за медалі. У головному протистоянні двох лідерів Ліги "С" боротьби не вийшло. "Баглій" упевнено переміг "Колос" 10:3 і вийшов у одноосібні лідери. Інші матчі принесли такі результати: "Ліон" - "Ікар" 3:1, "Дніпро" - "Олімпік" 8:2, ПМГУ ДМК - "Рапід" 2:14.