В Кам`янському на стадіоні ДЮФШ "Надія" 10 грудня відбувся матч Кубку пам`яті М.Білого. Місцевий "Дзержинець" приймав команду МДЮСШ U16 з Дніпра.

Не встигла стрілка секундоміра закінчити біг другого кола, як суддя Денис Рєзніков показав на центр поля. Швидка атака кам`янчан завершилась голом Кузьменка. А через чотири хвилини господарі поля прорвалися правим флангом, Проценко з кута штрафного майданчика пробив низом і вцілив в ліву стійку воріт, і сам на добиванні збільшив рахунок. Гості явно побоювалися команду "Дзержинець". Про це відкрито прокоментував комусь з свої товаришів тренер дніпрян. А "Дзержинець" маючи солідну територіальну перевагу проводив одну за другою небезпечні атаки. 

Ще один дальній удар завершився взяттям воріт МДЮСШ. Голкіпер відбив мяч, але не встиг зреагувати на повторний удар у виконанні Хуторнюка. Так на 16 хвилині рахунок став 3:0. "Дзержинці" перегравали команду з обласного центру в першу чергу із-за швидких переміщень гравців на полі та точних передач. Не забарився побувати в сітці воріт і четвертий м`яч, який влетів через чотири хвилини. В штрафному майданчику Яланбаєв і Проценко розіграли двохходівку, і останній прицільно збив павутину в правому верхньому куті воріт. Той же Проценко накрутивши двох захисників забив п`ятий гол. І тільки за декілька хвилин до перерви дніпряни вперше послали м`яч в сторону ворід "Дзержинця", але спортивний снаряд пролетів значно вище перекладини. "Розірвали як Тузик ганчірку", сказав хтось з вболівальників в сторону гравців МДЮСШ, які йшли в роздягальню, після свистка судді, що сповістив про перерву.

Після відпочинку гості активно пішли вперед і двічі на протязі перших трьох хвилин забили голи. Відзначилися Бондаренко і Симоненко. Рахунок став 2:5. Мабуть "накрутка" тренера пішла їм на користь. А ось наші гравці розслабились, подумавши, що діло зроблено і перемога вже в кармані. Довелося вже нашому тренеру гучними настановами струхнути сонливість гравців. І вже Яланбаєв майже з під правої стійки в єдиноборстві з голкіпером гостей забиває шостий гол. Гра стала швидшою, що було лише на користь нашим гравцям. А останній цвях в домовину команди з Дніпра став шедевром. Проценко пройшовши з центру поля, обіграв трьох захисників і голкіпера та послав м`яч під перекладину.

Отже, вигравши з хокейним рахунком 7:2, команда "Дзержинець" в Кубку пам`яті М.Білого вже має в своєму активі дві перемоги (першу вони здобули 5 грудня, перегравши в гостях 1:0 команду "Лоцман").