Після скандального переходу в турецький "Коньяспор" Артем Кравець, вихованець тренера Дмитра Лоїка з Кам`янського, відразу ж забив два голи в ворота "Бешикташа".

Екс-нападник київського "Динамо" Артем Кравець опублікував в Instagram дані про одну зі своїх тренувань в київському клубі. На фото видно, що на тренуванні 17 вересня о 18:00 форвард показав другий результат в команді після Богдана Ледньова.

Кравець підписав фото: "Одне з тренувань, де я "не був готовий". Не хотів виправдовуватися, але тепер зможу "дивитися в очі" колишнім партнерам по команді".

Кравець тільки 20 серпня повернувся в столичне "Динамо". Він встиг зіграти лише в одному офіційному матчі, вийшовши на заміну в грі УПЛ проти "Львова", після чого вимушено покинув клуб, оскільки, як повідомлялося, нібито не був готовий фізично, і перейшов в турецький "Коньяспор".

Нагадаємо, за інформацією https://sport.ua, у Кравця і Мірчі Луческу стався невеликий конфлікт. Румунський тренер висловив гравцеві своє невдоволення, Кравець - відповів, і це не сподобалося Містеру. Після розмови Луческу з Ігорем Суркісом було прийнято рішення розірвати дворічний контракт з Кравцем.

Фото twitter.com/konyaspor

Відео https://www.youtube.com/watch?v=bnHfM16yT2A&feature=emb_logo