ДевочкиDSC 0629

На стадіоні "Металург", незважаючи на його реконструкцію, відбулась товариська футбольна зустріч між дівочими командами Кам'янського і Петриківки.

Віктор Шевченко створив першу в Кам'янському футбольну команду складену тільки з дівчат зовсім недавно. Так що похвастатись успіхами поки що не може. Гості, навпаки, за два роки існування своєї команди вже встигли в минулому році стать переможцями обласних змагань серед команд ДЮСШ, в яких грали футболістки 1999 року народження. І в нинішньому році вихованки тренера сергія Батюка виграли футзальну лігу області серед гравців 2005 р.н., стали переможцями області серед сільських команд ФСТ "Колос" та першими на Дніпропетровщині серед команд 2002 р.н. В команді з Петриківщини грають дівчата 6-9 класів.
До Кам'янського, капітан команди Марія Удовіко та її подруги Єлизавета Гречина, Ірина Волошина, Лоліта Максименко, Ганна Литвин, Олександра Кульбач, Валерія Палотян, Анастасія Кісіль, Анастасія Немець приїжджають вже вдруге.

ФОТОАЛЬБОМ https://vk.com/album84493189_237535625?rev=1 

Перед початком зустрічі голова міської федерації футбола Едуард Коряк привітав спортсменок, побажавши їм хорошої, красивої гри, а також вручив капітанам команд солодкі призи.

ПризыvEQkXPEQ5g

Перший тайм пройшов, так би мовити, в розвідці. Номінальні господині поля мали два шанси, щоб відкрити рахунок, але нападаючі двічі повторили одну і ту ж помилку, далеко відпускали м'яч, а потім зблизившись з голкіпером, губили його. Перша половина гри закінчилась нульовою нічиєю. В другій тридцятихвилинці команди стали грати ширше, і швидше. І невдовзі одна із атак кам'янчанок завершилась різким проходом по лівому флагу і влучним ударом Єлизавети Рєзнік. Та гості не змирились, і вже через пару хвилин зрівняли рахунок. Гол забила Анастасія Немець. Але команда тренера Віктора Шевченка тут же відповіла влучним ударом Катерини Тараби. Матч так і завершився перемогою 2:1 господинь футбольного поля. Отже було взято реванш за літню поразку нашої команди в Петриківці 2:3. Але і тоді, і зараз, по домовленності, незважаючи на результат, команди пробивали по п'ять післяматчових одиннадцятиметрових ударів. І знову, як і в першому матчі, по пенальті наші землячки отримали перемогу. Суддя зустрічі Сергій Костевич зафіксував рахунок 3:2.

Общее фото

Текст: Віктор КУЛЕНКО.