Цього тижня відбулися три матчі чемпіонату Кам`янського з футболу, в яких гравці команд відзначилися дублем, хет-триком та вольовою перемогою.

На стадіоні "Надія", шостого-восьмого серпня пройшли матчі футбольного чемпіонату Кам`янського серед молодіжних команд і аматорських колективів в Лігах "А" та "Б". "Сенатор", який знаходиться у верхній частині турнірної таблиці, зустрічався з молодою командою "Надія Рапід". Лідер отримав чергову перемогу 3:0 (2:0) і продовжує боротьбу за чемпіонство. Забитими м`ячами відзначилися Єгор Кисельов і Роман Македонський (2).

Сьомого серпня "Атлетик" розгромив команду "Золоті піски" - 5:1 (3:0). Один з найкращих футболістів цього матчу Олександр Драй відзначився хет-триком. По голу у ворота суперника провели Володимир Хуторнюк та Ілля Шестопалов. Гліб Литюк розмочив рахунок. Тепер "Атлетик" відстає від "Сенатора" всього на два очки.

Наступного дня вольову перемогу над "Дніпровськими вовками" отримала команда "ПМГУ Каметсталь" 4:2 (2:1). В першій 45-хвилинці на голи "вовків" (Владислав Сальник, Андрій Попов) металурги відповіли забитим м`ячем Олега Барбуля. Після перерви відбувся перелом в грі на користь "ПМГУ Каметсталь". Металурги повністю контролювали ситуацію на полі і створили камбек, забивши три голи. Відзначились Данило Сіденко, Богдан Рапіна та Ігор Сягайло.