Після чергових матчів чемпіонату Кам`янського з футболу, команди "Сенатор" і "Атлетик" отримали перемоги і знаходяться зверху турнірної таблиці.

29-31 липня на стадіоні "Надія" відбулися три матчі другого етапу чемпіонату Кам'янського з футболу. В матчі між командами "Дніпровські вовки" і "Союз-Сталь" перемогу отримали "сталевари" - 4:1. Голи у переможців забили М.Руденко, М.Пометун, Н.Жибок (2); у вовків - А.Шамрай.

30 липня, у важкому протистоянні "Золоті піски" поступилися "Сенатору" з рахунком 2:3 (1:2). Першим гол забив "сенатор" Ілля Ребенок, пославший м'яч у лівий кут воріт. Зрівня рахунок Гліб Литюк. Та Євген Васько знову виводить вперед "Сенатор". Після перерви Ярослав Яровенко знову зрівнює рахунок. Та всеж лідер чемпіонату забив переможний м'яч зусиллями Єгора Кисельова. І "Сенатор" знову відривається у турнірній таблиці від конкурентів.

"Атлетик" відстає від лідера чемпіонату на два очки, тому втрачати очки не варто. Що і було доведено 31 липня в зустрічі з молодою, але амбітною командою "Надія-Рапід". Юні вихованці ДЮФШ "Надія" створили супротив досвідченому супернику. Після забитого м`яча Анатолієм Товстоногом, суперники пішли на перерву при мінімальній перевазі команди "Атлетик". Після відпочинку юнаки "Надії" активізувались і навіть зрівняли рахунок. Після розіграшу штрафного Данило Антоненко покотив м'яч вздовж штрафної лінії, Денис Талан в один дотик пробив по воротам, голкіпер зреагував на м'яч, але на добивання раніше усіх встиг Данило Демченко. 15-річний футболіст забиває майже в кожній грі і являється одним з бомбардирів команди. Нічийний рахунок протримався не довго. Молодим гравцям не вистачило досвіду, і після прикрої помилки захисників біля штрафного майданчика "Атлетик" вийшов вперед. Відзначився Михайло Коломоєць. А Володимир Хуторнюк встановив кінцевий результат - 3:1. "Атлетик" продовжує погоню за "Сенатором".

"Хлопці зіграли дуже пристойно. Але їм не вистачає досвіду. Є над чим працювати", - сказав директор ДЮФШ "Надія" Едуард Коряк.