fut 17 scaled

Переможцем чемпіонату Кам`янського серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів став колектив під назвою "Лівий берег".

Всі зустрічі, починаючи з травня, проходили на стадіоні ДЮСШ №2 (пр.Перемоги, 63). Минулими вихідними відбулися останні матчі, в яких і визначилася трійка призерів.

Переконлива перемога 10:3 над "Дніпровськими вовками" дозволила команді "Олімпія-2001" стати срібним призером.

Так склалося, що за тур до закінчення чемпіонату, команди-лідери "Петриківка" і "Лівий берег" набрали однакову кількість очок. Все вирішувалося в останньому матчі чемпіонату, в якому саме ці колективи зустрілися між собою. Тиск петриківських футболістів не витримали лівобережці, і в дебюті гості повели в рахунку. Оговтавшись, кам`янчани вже самі перевели гру в потрібне їм русло, і на перерву вони пішли виграючи 5:2. Дуже гостра і емоційна гра продовжилася і після перерви. Гравці "Лівого берега" забили ще два мячі, пропустивши один і довели матч до заслуженої перемоги - 7:3. Отже команда "Лівий берег" стала чемпіоном Кам`янського.

Бронзові медалі отримала команда "Атлетик".

Після завершення матчу відбулося нагородження команд-призерів, яке провів голова Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк.

Фото з сайту https://kamyanske.com.ua/10062/livyj-bereg-stav-peremozhczem-chempionatu-kamyanskogo-z-futbolu-yak-projshly-vyrishalni-matchi