В День української державності, на полі стадіону школи № 18 відбувся матч між ветеранами-футболістами правобережної і лівобережної частин Кам`янського.

 

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo/?fbid=133924829332055&set=a.133930542664817

 

Два тижні тому, в честь Дня металурга між цими суперниками відбулася зустріч, яка завершилася переконливою перемогою лівобережців - 4:2. Тоді ж між командами була домовленість провести матч-реванш. І ось сьогодні він відбувся. Кожна команда підсилилася гравцями, які не приймали участі в попредній зустрічі. На полі глядачі побачили Олега Коваля, Геннадія Пухкаленка, Сергія Хомчика і інших не менш відомих футболістів. Та й на трибунах зявилися вболівальники, які в силу різних причин не змогли прийняти участь в грі - Володимир Флокій, Валерій Красношлик, Едуард Ростовцев, Вячеслав Коротченко, Віктор Мунтян. Для любителів збирати автографи футболістів це був клондайк.

Після короткої промови голови Кам`янської Федерації футболу Едуарда Коряка, бригада суддів на чолі з Елнуром Аллахвердієвим розпочала матч. По домовленності, кожен тайм грався по тридцять хвилин. Першу половину тайму футболісти в жовтій формі (лівобережці) майже не підпускали до своїх воріт суперників. Але під занавіс тридцятихвилинки все змінилося навпаки. За рахунку 0:0 команди пішли на перерву.

Головні події відбулися десь в середині другої половини матчу. Першими рахунок відкрили правобережці. Після удару Ігоря Зеленського, голкіпер майже дістав в падінні м`яч, але той якимось чином перестрибнув через витянуті руки і вкотився в правий кут воріт. Блакитні стали більше атакувати. Та в одній з контратак в штрафному майданчику був грубо збитий Серій Костевич. Пенальті чітко реалізував Владислав Кульбашний. В подальшому команди обмінялися ще декількома небезпечними моментами, але рахунок до кінця матчу так і залишився 1:1. Отже, реванш не відбувся.

 

Текст і фото Вктора КУЛЕНКА.