Майже місяць проходив в Кам`янському благодійний футбольний марафон миру. Турнір в підтримку ЗСУ був ініційований федерацією футбола Кам`янського спільно з управлінням молоді та спорту і за підтримки міського голови Андрія Білоусова.

І ось 28 червня на стадіоні СШ № 18 відбувся фінал, в якому вирішувалось питання, хто ж сильніший - "Дзержинець" чи "Газовик". Матч зібрав на новенькому стадіоні чималу кількість глядачів. Гра хоча і була напружена і дещо нервова, та арбітр зустрічі Ігор Зеленський тримав все під контролем, швидко припиняючи будь-яку грубість на полі. Загалом команди отримали вісім "гірчичників" (п`ять в пасиві "Газовика"). Перша половина матчу (грали два тайма по 30 хвилин) пройшла в рівній боротьбі і не принесла успіху жодній команді. Хоча у "Дзержинця" був один майже стовідсотковий момент забити гол. А в другому таймі жовті атакували більш наполегливо, що і втілилося в два забиті мячі. Перший гол на 52 хвилині забив Олексій Швець. А за 10 секунд до фінального свистка після незграбної гри між собою, захисники "Дзержинця" майже в центрі поля втратили м'яч. Його підхопив Дмитро Мартишов і по великій дузі послав шкіряного, через далеко вибігшого голкіпера, в сітку його воріт. Отже 2:0 на користь "Газовика".

Після матчу відбулася церемонія нагородження не тільки призерів фіналу, а і всіх учасників турніру.
В ній прийняли участь голова міської федерації футболу Едуард Коряк, директор СШ № 18 Світлана Лейба, директор Фонду розвитку міста Кам`янське Максим Чехута, керівниця волонтерського центру "Павутинка" Людмила Устименко, голова молодіжної ради міста Олександр Нікологорський, заступник голови міської федерації футболу Ігор Ігнатенко, голова комітету масового футболу Василь Вербецький.

Нагороджуючи учасників турніру, Едуард Коряк зазначив, що програвших немає. "Адже ви всі зробили свійм посильний внесок на підтримку наших Збройних Сил. Ми віримо в наших захисників. Все буде Україна", - сказав Е.Коряк.

Кубки за участь в змаганнях отримали представники команд "ПМГУ Метінвест Промсервіс", "Южкокс", "Дніпровський кар`єр", "Тайм", "Атлетик", "Петриківка".

Свої призи отримали кращі гравці турніру - Ігор Реутов (Дніпровський кар`єр"), кращий голкіпер Єгор Попович ("Дзержинець"), Олексій Швець ("Газовик"), кращий гравець фіналу Сергій Шаповал ("Газовик"), кращий нападник фіналу Денис Шаповалов ("Дзержинець"), кращий півзахисник турніру Єгор Кисельов ("Газовик"), кращий захисник турніру Сергій Пономаренко ("Дзержинець"), автор кращого голу турніру Сергій Завгородній ("Дрезден").

Фіналіст турніру команда "Дзержинець" отримала медалі, кубок та футбольний м`яч. Головною нагородою змагань великим кубком та медалями були відзначені футболісти-переможці команди "Газовик".

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=124715786919626&set=a.124726893585182