Змагаючись у турнірі "King of the rings", який відбувся у Верхньодніпровську, бійці Кам'янського клубу "Герць-ММА" Денис Рибальченко та Серафим Корабельський посіли перші місця.

У Верходніпровську, 17 серпня проходив турнір "Король рингів". В рингу вийшли 270 бійців із піврегіонів України. Кам`янське представляли спортсмени клубу "Герць-ММА". Як завершити тренера Антона Єрмашкевича, всі наші хлопці виступали в розділі ММА. «Вигравши достроково всіх своїх боїв, переможцями стали Денис Рибальченко і Серафим Корабельський, - розповідає А.Єрмашкевич. - Бронзові нагороди отримали Михайло Дуганов, Денис Суботін, Дмитро Сисоєв та Тимофій Єфремов. 15-річний Денис Рибальченко провів ще й боксерський поєдинок із суперником із суперником. Дніпра, який на 8 років старший за нього, на мою думку, Денис переміг, а так, як це була матчева зустріч, рефері підняв руки обох спортсменів».

На турнірі «Король рингів» функції головного судді в розділах ММА і професійних боїв К-1 виконував Антон Єрмашкевич. Ще один кам`янчанин, Богдан Богодюк працював боковим суддею. Спортивне свято завершили шість професійних поєдинків у розділі К-1. Апофеозом, яким стала міжнародна зустріч між азербайджанськими та болгарськими бійцями, в яку верх взяв Тофік Гасанов з Азербайджану.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo?fbid=1726588278087161&set=pcb.1726588598087129