383303118 300845199366618 6570675780339361449 n

 

На базі Кам’янського СК "Прометей", 1 жовтня пройшов Відкритий турнір III "Кубок Роями" з кіокушин-кан карате-до.

Відкриття турніру, організатором якого став місцевий СК "Бусін-кан", розпочалося з хвилини мовчання на згадку про загиблих захисників України. Вітаючи присутніх з початком змагань, керівник клубу "Бусін-кан" Роман Кашира зазначив, що ми зобов'язані пам'ятати про тих, хто віддав своє життя за нашу свободу. До вітальних слів приєднався почесний гість турніру національний представник міжнародної організації кіокушин-кан карате-до в Україні шихан Андрій Олегович Щиголєв (5 дан).

Важливою подією на відкритті турніру стало вручення шиханом А.Щиголєвим чорних поясів та ступенів майстерності спортсменам і тренерам Дніпровського бранча кіокушин-кан карате-до за результатами літньої школи "Кіокушин-кан стандард–2023", яка пройшла з 15 по 18 червня у Нововолинську. Перший дан отримали бійці Кам`янського клубу "Бусін-кан" Мілана Копьонкіна, Віталій Донець, Богдан Корх. Також дани отримали представники Дніпра: Олександр Бріт (1 дан), Дмитро Громов (2 дан), Руслан Кузьмін (3 дан). Шихан А.Щиголєв побажав власникам чорних поясів нових досягнень на шляху вивчення кіокушин-кан карате-до. "З отриманням чорного поясу, на цьому карате не закінчується, а тільки починається! Це нова сходинка для подальшого розвитку спортсмена, тренера, вчителя!", - сказав шихан А.Щиголєв, вручаючи відзнаки.

У "Кубку Роями" серед дітей, кадетів та молоді взяли участь спортсмени з різних організацій та клубів Кам'янського, Дніпра, Новомосковська, Полтави, Кропивницького, Вільногірська, Кременчука, Харкова та Марганцю. Змагання було поділено на дві частини. У першій половині турніру спортсмени виступали у розділі індивідуальних вправ "ката", у другій – проходили бої "куміте". За результатами поєдинків було розіграно три призові місця серед команд гостей турніру. Перше командне місце посіла збірна Української федерації будокайкан із Дніпра. Другими стали бійці Новомосковського клубу "Русичі". На третю ступеньку п`єдесталу пошани зійшли каратисти Харківського клубу "Karate Planet". Збірна команда організаторів турніру спортивного клубу "Бусін-кан" у розіграші командних місць участі не брала для більш об'єктивного суддівства. У всіх категоріях переможці та призери були нагороджені пам'ятними кубками, дипломами та медалями.

Керівництво клубу "Бусін-кан" висловлює подяку всьому суддівському корпусу за об'єктивне суддівство, всім учасникам, командам, тренерам, гостям турніру за підтримку.

ПРИЗЕРИ КЛУБУ "БУСІН-КАН"

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Демянчук Владислава (тр. Р.Кашира) - ката
Копьонкіна Мілана (тр. Р.Кашира) - ката
Філіп'єва Софія (тр. Р.Кашира) - ката
Кашира Мар'яна (тр. Р.Кашира) - куміте
Шкільна Ольга (тр. Р.Кашира) - куміте
Філіп'єва Софія (тр. Р.Кашира) - куміте
Колесник Станіслав (тр. Р.Кашира) - куміте
Пальчик Марина (тр. Р.Кашира) - куміте
Височина Аліна (тр. Р.Кашира) - куміте

ДРУГЕ МІСЦЕ

Кашира Мар'яна (тр. Р.Кашира) - ката
Барвінок Павло (тр. Р.Кашира) - ката
Козачук Максим (тр. Р.Кашира) - ката
Назаров Марк (тр. Р.Кашира) - ката
Олійник Альона (тр. Р.Кашира) - ката
Надемський Дмитро (тр. Б.Корх) - куміте

ТРЕТЄ МІСЦЕ

Стильвага Людмила (тр. Р.Кашира) - ката
Криворучко Дмитро (тр. Р.Кашира) - ката
Конечний Артем (тр. Р.Кашира) - куміте
Лись Михайло (тр. Р.Кашира) - куміте
Назаров Марк (тр. Р.Кашира) - куміте
Барвінок Павло (тр. Р.Кашира) - куміте
Матусевич Гліб (тр. Р.Кашира) - куміте