23dsc0796

 

Спортсмени кам’янських ДЮСШ №1, ДЮСШ №4 та обласної школи дзюдо, 9 березня в ліцеї № 44 стали учасниками Відкритого майстер-класу з цього виду боротьби від чемпіона світу Георгія Зантарая.

Організатором заходу стала Кам’янська федерація дзюдо за підтримки міського голови Андрія Білоусова. Юні вихованці тренерів Станіслава Харченка, Олександра Кравцова, Олександра Черненка, Василя Мосьпана та Вадима Кальги мали змогу вживу поспілкуватися, а також поборотися з першим чемпіоном світу з дзюдо в історії України Георгієм Зантарая. Від імені борцівської спільноти міста, зіркового гостя привітав начальник управління молоді та спорту Кам`янської міської ради Анатолій Івашина. Він нагадав присутнім, що на постійній основі в двох ДЮСШ міста працюють шість тренерів, і майже 300 юнаків і дівчат займаються цим видом спорту.

Під час майстер-класу, понад сотня юних дзюдоїстів виконували настанови та вправи, які показував почесний гість. По завершенню спортивного заходу, Георгій вручив талановитим спортсменам подарунки, подякував організаторам за чудову зустріч, а також отримав Подяки від Кам’янської та обласної федерацій дзюдо.

 

 

Авторка фото І.Бугайова.