Напередодні нового учбового року, члени секції боксу Кам`янського Будинку дитячої творчості отримали спортивний інвентар від громадської організації "Бджола".

В секції боксу Кам`янського Будинку дитячої творчості (БДТ), 26 серпня панувало радісне пожвавлення. Їм було передано від громадської організації "Бджола" комплекти спортивного інвентаря. Натхненні боксери провели коротке тренування на відкритому повітрі внутрішнього дворика учбового закладу.

 

 

Юних боксерів привітав тренер Валерій Шульга. "Вітаю всіх спортсменів з минулими святами, Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України. Бажаю вам здоров`я, щастя, успіхів у навчанні та високих спортивних результатів", - сказав В.Шульга. Тренер відзначив Максима Сандуляка, який закінчив школу і став студентом Кам`янського фахового коледжу фізичного виховання. Від імені керівника обласної спортивної організації "VATAGA", В.Шульга вручив юнаку спортивний інвентар. Свою вдячність громадській організації "Бджола", яка передала спортивну форму, боксерські рукавички та маски, присутні виразили гучними оплесками та щирими посмішками.

 

 

На заняття в секцію боксу БДТ, якій лише три роки, ходять десь пів сотні учнів. "Це бійці вікової категорії 2006-2007 років народження. Як виняток, найменшому спортсмену Данилу всього шість років. Наші вихованці ставали призерами обласних та Всеукраїнських змагань. Владислав Штрихун в цьому році виконав норматив кандидата в майстри спорту України. Я підготував подання на присвоєння юнацьких розрядів двадцяти трьом боксерам різних вікових категорій. Також хочу подякувати за надання нам допомоги тимчасово виконуючій обов`язки директора Будинку дитячої творчості Олені Козак та тренеру на громадських засадах Антону Долгополову", - сказав Валерій Шульга.